Melodyne

Melodyne

Melodyne studio giver multi-track audio redigering og udarbejdelse af miljøet
Brugerscore
3.8  (20 stemmer)
Din stemme
Score
3.0
100% ren software. Kontroller rapport.
Dette program modtog 3 præmier
Melodyne studio giver dig alle de funktioner, der har gjort Melodyne en af de mest værdifulde værktøjer i professionel musikproduktion. Begejstrede brugere, euforisk test rapporter og adskillige priser alle bevidne, at det unikke og kraftfulde, intuitiv og musikalsk redigering af muligheder for Melodyne studio. Uanset om det anvendes til korrektion af fejl eller det kreative refashioning af dit lydmateriale.
Den menneskelige hørelse er særligt følsomme, når det kommer til vokal spor, hvilket er grunden til at producenter over hele verden er taknemmelig for, at intonation og timing korrektioner med Melodyne studio er praktisk taget lydløs. Rette noter hurtigt og nemt ved hjælp af en makro eller trække dem med musen til den korrekte plads eller position i tid. Finjustere deres længde, rumfang eller intensiteten af deres vibrato. De vil lyde, som om de altid havde været sådan.
Funktioner
-multi-track audio redigering og udarbejdelse af miljøet med Melodyne teknologi til Mac OS X og Windows
-værker i stand-alone mode eller kan være forbundet via MelodyneBridge (VST, AU, RTAS) eller ReWire til kompatible DAWs under Mac OS X og Windows
-lyd-til-MIDI: konverterer mono audio-materiale præcist i MIDI for real-time kontrol af synthesizere
-integreret mixer med hosting evne til effekter og instrumenter (for lyd-til-MIDI funktion)
-aktivering på op til to computere eller via iLok
-brugergrænseflade og manual på engelsk, tysk, fransk, spansk og Japansk
Information opdateret: